Rawa.hu

Kategóriák

Egyéb információk

SISAK KIOLDÓ / CHIN CUP CUTAWAY SYSTEM

SISAK KIOLDÓ / CHIN CUP CUTAWAY SYSTEM

SISAK KIOLDÓ / CHIN CUP CUTAWAY SYSTEM

Több részlet


9 000,00 Ft


 

SISAK KIOLDÓ / CHIN CUP CUTEWAY SYSTEM

 

Többekkel ellentétben én hiszen a racsnis állvédő leoldhatóságába, de fő a biztonság. Az egyik legnagyobb sisak gyártó cég fejlesztése. Szinte mindegyik sisakhoz használható. Működése végtelenül egyszerű. A racsnis állvédő egy rögzítő csavarját kell lecserélni a csomagban található rendszerre. A leoldófogantyú az álvédő alatt helyzkedik el, így majd, hogy nem kizárt az elakadás, beakadás vagy a nem szándékolt leoldás. ( jaj!) 

A leoldó meghúzásakor a rögzítőtüske felszabadítja egy rugót, amely erejénél fogva letolja a csapszegről a racsnis szárat így sisak rögzítése megszűnik és távozik az arra akadt kupolával együtt. ( jaj! )

 

A termék ára: 35$

This is Bonehead's chin cup cutaway system. It is meant for being able to quickly cutaway your headgear in case of an emergency in the air or on the ground. Using this cut away system during freefall will most likely result in the loss of your headgear & camera equipment. This chin cup cutaway system can be used in conjunction with the Bonehead Chin Cup, as well as most other chin cups. The kit includes a cotter pin, cutaway loop, spring, washers, and Velcro. Installation is straightforward. Instructions included.